marți, 8 februarie 2011

Joaca de copii desene interioare tribale si tot felu de modele


Avantajul lumii moderne, lipsită de tabuuri şi prejudecăţi - din punct de vedere al designului -, este că nu există limitări în felul în care ne putem decora casa. Limitele sunt doar ale minţii noastre. Dacă ne-am da frâu liber imaginaţiei, sigur am descoperi a opta artă: arta pereţilor.


Sunt atâtea feluri în care ne putem „îmbrăca“ locuinţa, în care o putem decora artistic - fără să ne referim la mobilier -, încât nu ne ajunge un singur articol pentru a le cuprinde pe toate. Mă gândesc să ne oprim de data asta la un segment ceva mai nou în România: arta decorării pereţilor cu stickere, stencils, picturi, desene, diverse elemente „aplicabile“.







Cele mai sexy fete cu tatuaje













 astept parerile voastre....

luni, 7 februarie 2011

În fiecare zi, doi dintre cei şase tigri ai parcului zoo au parte de o rundă straşnică de scăldat în piscina complexului.
 "Spectacolul începe cu trei sau cinci îngrijitori care merg în zona piscinii şi cheamă tigrii spre ei. După câteva minute de joaca lângă piscină îngriitorii sar în apă. Iniţial ezită şi se codesc, dar în scurt timp şi tigrii fac saltul în piscină, către partenerii lor de joacă", explică Kathleen Reeder, dresoarea tigrilor bengalezi şi siberieni din Camp Verde.

Dresura incredibila cu tigri

Temutele feline alearga si se lanseaza fulgerator, ca si atunci cand ar dori sa sfasie prada. Insa, de fapt, avem de-a face cu o joaca, in urma careia tigri ajung in... piscina plina cu apa. Dresati si obisnuiti de mici cu oamenii, tigri bengalezi si siberieni de la gradina zoologica Out of Africa Wildlife Park din Camp Verde, statul Arizona, S.U.A., ofera unul dintre cele mai frumoase numere de dresura din lume. Evenimentul, cunoscut sub numele de Tiger Splash, are loc in fiecare zi, pentru 30 de minute, sub privirile inmarmurite ale spectatorilor.

TIGRU ALB

Un pui de tigru siberian, nascut la Gradina Zoologica Arignar Anna din Madras, India, pare sa isi “uite” radacinile, pe masura ce blana de pe trupul si membrele sale se innegreste.
Mica felina mai are doi frati, dar acestia nu manifesta niciun fel de modificare a culorii. Biologii sunt de parere ca neobisnuita conditie a puiului de tigru este determinata de prezenta in proportie crescuta a melaninei, pigmentul pielii inchise la culoare, in epiderma sa.
Culoarea tigrilor este data de prezenta pigmentilor negru si galben. La majoritatea acestor animale, nuanta dominanta este cea galbena, conferindu-le aspectul caracteristic. In cazul puiului din India, proprotiile, probabil, s-au inversat, negru fiind culoarea dominanta.

Tigru alb bengalez scufundandu-se dupa o bucata de carne

Odin are 6 ani, 3 m lungime, traieste la Zoo in California. Este printre putinii tigri albi din lume, ce mai exista doar in captivitate. Tigrii albi pot vana si in apa.

duminică, 6 februarie 2011

Vezi aici TOP 10 cei mai tatuati fotbalisti

Pe langa minge, majoritatea fotbalistilor si-au mai dezvoltat o pasiune: tatuajele! Englezii de la Telegraph au facut un top cu cei mai tatuati jucatori.  

1.David Beckham

 2. Daniel Agger

 3. Fernando Torres

4. Diego Maradona 


5. Craig Bellamy


6. Wayne Rooney


7. Stephen Ireland

8. Djibril Cisse


9. Marco Materazzi 


10. Christian Vieri

Despre tatuaj

Decorarea trupului include body-paintingul, tatuajele, pierce-urile, inciziile decorative si cicatrizarea pielii. La baza, decorarea trupului era folosita pentru ritualuri, estetica, motive medicinale sau magie ori ritualuri religioase. Picturile antice rupestre si numeroase sculpturi gasite pe situri arheologice dovedesc faptul ca decorarea trupului se practica din timpuri stravechi. Aceasta formă de arta se practica si astazi. In anumite triburi este folosita pentru scopuri religioase, pentru protejarea de spirite rele si boli. Semnele facute in piele pot demonstra ca o persoana apartine unui anumit grup sau trib sau ca aceasta detine un anumit statut in cadrul acelui grup.

Exemple de body-painting: cerneala de culoare rosie folosita de frumusetile din Asia, desenele cu henna din Orientul Mijlociu si desenele de razboi folosite de unele triburi din Africa si America.


Tatuajele au fost redescoperite de exploratori in timpul expeditiilor lor, acest fapt ajutand la deschiderea de saloane de tatuare in Europa si America unde marinarii veneau pentru a-si face modele speciale. Primul tatuaj cu mijloace electrice moderne a fost patentat in America in 1891. In secolul al XVIII-lea, criminalii americani si dezertorii britanici erau identificati dupa tatuaje. Mai tarziu, prizonierii din inchisorile siberiene si lagarele naziste erau identificati prin aceeasi modalitate. In secolul XX, gastile de strada si motociclistii puteau fi identificati la fel. A existat si un trend printre nobilii englezi de a se tatua, in secolul al XIX-lea, insa acesta a durat putin. Din anii 1900 tatuajele au redevenit populare printre numeroase culturi.

Am selectat de pe net o colectie cu cele mai frumoase fete cu cele mai reusite tatuaje. Rezultatul nu poate decat sa bucure ochiul baietilor dar poate fi si o sursa de inspiratie pentru fetele care isi doresc un tatuaj.



sâmbătă, 5 februarie 2011

Tatuaje 3D – Poze cu modele de tatuaje tridimensionale

Pentru cei care sunt fascinati de tatuaje, gasiti mai jos mai multe poze cu modele de tatuaje cu modele tridimensionale. Tatuaje cu modele de paienjeni, cruci, pasari, dragoni sau soparle, scorpioni, biomecanice etc, toate create cu frumoase umbre ce dau impresia ca tatuajul este in relief.